Actievoorwaarden Walibi Holland

VERZILVER JE CODE

 1. LET OP: De e-voucher met unieke code is niet geldig als ticket voor Walibi Holland.
 2. Verzilver je unieke code (staat op je e-voucher) via walibi.nl/verzilveren voor een ticket op datum.
 3. Je kunt o.b.v. beschikbaarheid kiezen voor een reguliere openingsdag binnen de geldigheidsperiode die staat vermeld op je e-voucher. Na de uiterste bezoekdatum verloopt de geldigheid van een unieke code.
 4. Per datum is een beperkt aantal tickets beschikbaar, voor de tickets geldt op=op. Dit kan tot gevolg hebben dat je niet op de dag van jouw voorkeur een bezoek aan Walibi Holland kunt brengen of dat er geen beschikbare dagen meer zijn als je een unieke code niet tijdig verzilverd.
 5. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig verzilveren van een unieke code.
 6. Na verzilvering is het niet mogelijk de datum van een ticket te wijzigen.

 

OVERIGE VOORWAARDEN

 1. Een unieke code is eenmalig geldig voor een ticket voor één persoon.
 2. Een ticket is eenmalig geldig op de gekozen datum en is geldig voor de gehele openingsdag. Indien een ticket niet is gebruikt op de gekozen datum verloopt de geldigheid.
 3. Een unieke code of een ticket is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen.
 4. Een unieke code of een ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
 5. Walibi Holland is niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal van een unieke code of een ticket.
 6. Het is niet mogelijk een niet (tijdig) verzilverde unieke code of een ticket via Walibi Holland in te wisselen voor geld, een product, een ander ticket of anderszins.
 7. Indien, na het aankopen van een unieke code voor een Walibi Holland ticket, Walibi Holland (tijdelijk) moet sluiten i.v.m. corona, waardoor de geldigheid van een unieke code wordt beperkt, wordt deze verlengd voor het aantal openingsdagen dat Walibi Holland gesloten was. Alle Halloween Fright Nights data zijn uitgesloten. Indien de verlenging niet voor uiterlijk 26 oktober 2022 geboden kan worden, kun jij met je unieke code van 1 t/m 14 november 2022 via walibi.nl/verzilveren een nieuwe code aanvragen. Deze code kan verzilverd worden voor een ticket op een reguliere openingsdag in april of mei 2023, met als uiterste bezoekdatum 28 mei 2023.
 8. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree. Tickets voor kinderen van 3 t/m 5 jaar kosten € 18,- p.s. (in juli/augustus € 19,- p.s.) en zijn apart verkrijgbaar via walibi.nl.
 9. Met het aankopen van een unieke code voor een Walibi Holland ticket ben je akkoord gegaan met de actievoorwaarden, het parkreglement (walibi.nl/parkreglement) en de geldende coronamaatregelen (walibi.nl/coronamaatregelen). Deze laatste kunnen op last van de overheid worden aangepast.