OMZETSTIJGING

VERSTERKEN MERKBELEVING

VERGROTEN LOYALITEIT

VERGROTEN MARKTAANDEEL

EEN SUCCESVOLLE CAMPAGNE ZET CONSUMENTEN AAN TOT HOGERE VERKOPEN EN PRESTATIES

Een succesvolle merk- salesactivatie is gebaseerd op het toevoegen van waarde aan een product of dienst. Door het toevoegen van waardevolle incentives hoeft er niet ingeleverd te worden op de prijs.

Een succesvolle marketingcampagne leidt tot een groei in omzet en marktaandeel en zelfs een hogere loyaliteit. In combinatie met de aantrekkelijke B2B-tarieven de Beleveniskaart kan de Return On Investment (ROI) met de inzet van een beleveniscampagne aanzienlijk verbeteren.

ONZE CONTENT

De Beleveniskaart heeft een breed aanbod belevenissen met kortingen tot wel 75%! Door het ruime en wisselende aanbod past de Beleveniskaart bij iedere doelgroep.

ONZE WERKWIJZE

De Beleveniskaart is een private label van Perfect Marketing & Sales, Belevenis- en Loyalty marketeers, die campagnes maken die de doelgroep in het hart raken en aanzetten tot actie.
We maken graag kennis met jou en bespreken onder het genot van een kopje koffie/thee de wensen en doelstellingen van jouw merk, product of dienst.
Daarnaast hebben wij alle facetten in eigen huis, een platform vol met actueel en passend aanbod belevenissen. 

ONZE SERVICE

Het grote voordeel is dat jij volledig ontzorgd wordt. Door onze ruime ervaring met het opzetten van belevenis- en loyaliteitscampagnes no-nonsense aanpak staat er in no-time een succesvolle campagne klaar. Tevens verzorgen wij de gehele fulfilment, beschikken wij over een magazijn vol belevenissen, een eigen ticketmodule en klantgerichte customer service medewerkers. Je krijgt een eigen projectmanager toegewezen zodat jij één aanspreekpunt hebt voor al je vragen en ontvang je de benodigde managementrapportages.

Wij schrijven het script, nemen de regie uit handen en zorgen er voor dat jouw merk, dienst of product op de juiste manier in de spotlight staat, zo hoef jij alleen nog maar te stralen op de rode loper en te genieten van het resultaat!

Ja, ik ben geïnteresseerd in de Beleveniskaart en wil graag weten wat dit voor mijn merk, product of dienst kan betekenen.

Naam(Vereist)
Ja ik wil graag meer weten over;